Subfactor

Онлайн радио предаване за електронна музика и клубна култура. В наши дни хората имат все по-малко време да се докоснат до алтернативните изкуства, но тази необходимост винаги ще съществува – предизвикателството е да се намери атрактивен и подходящ начин да се задоволи любопитството и да се провокира интересът им, да се предложи най-добрият избор на събития и факти, да се представят различни гледни точки и да се ангажират слушателите емоционално и интелектуално.

В това предаване ние възнамеряваме да преразгледаме историята на електронната музика, редица отминали и бъдещи събития, да разгледаме проблеми, възникнали с новата култура, но свързани с живота на съвременните хора, да открием различен ъгъл, разбиране с неочаквани анализи, а всичко това подплатено с уникална музикална селекция.

Това е постижимо, само ако се промени подходът към музиката и стила на тълкуване. Каним като коментатори различни хора, различаващи се по социален статус, професионална реализация, начин на живот, духовни потребности, естетическа мярка, но обединени от електронната музика.

Водещите на предаването Веселин Бързанов и Петър Миладинов са две абсолютни противоположности – както сами ще се убедите, и въпреки това те са заедно още от края на миналия век. Пионерският им радиопроект „Контактор“ се излъчва в продължение на година и половина на честотите на университетското радио Алма Матер.
Станете фен на предаването и в неговата Фейсбук страница.

Последно от предаването

RSS
Fey @ Subfactor

Fey @ Subfactor

subfactor
Преди 5 месеца

Освен като диджей, той се занимава и с излъчване на партита.

Faith @  Subfactor  Podcast

Faith @ Subfactor Podcast

subfactor
Преди 5 месеца

Гостува ни продуцент и диджей Faith с два часа дръм и бейс селекция.

DJ Jassen Petrov @ Subfactor Podcast

DJ Jassen Petrov @ Subfactor Podcast

subfactor
Преди 5 месеца

Диджеят от Metropolis – изключително богата палитра от настроения.

Zimone @ Subfactor Podcast

Zimone @ Subfactor Podcast

subfactor
Преди 5 месеца

Хиляди часове музика минаха през неговите ръце от последното му гостуване в „Субфактор“.